Nieuwe Fietsen

Fietsen
Nieuwe Fietsen
Bekijk de nieuwe fietsen van Gazelle en Union
Fietsen
Nieuwe Fietsen
Bekijk de nieuwe fietsen van Gazelle en Union
Fietsen
Nieuwe Fietsen
Bekijk de nieuwe fietsen van Gazelle en Union

Stadsfietsen

Een fietstocht in de omgeving, naar het werk of voor de dagelijkse boodschappen; met de stadsfietsen van Gazelle geniet je van elke dagelijkse rit! Voor iedere fietser een passende fiets. Van lichte stadsfiets tot bakfiets, van moederfiets tot allround stadsfiets. In stijl door de stad met een lifestyle fiets of een trendy transportfiets met stoere, brede banden en een robuust frame. Voor jouw dynamische leven heeft Gazelle stadsfietsen die in elke situatie passen. Geen poespas, gewoon een fiets; met de kwaliteiten van Gazelle. Wil je jouw perfecte gazelle of union fiets uitproberen? Dat kan bij Van Buuren Fietsen! In samenwerking met gazelle zijn er verschillende Experience Center waar de fietsen ook uitgeprobeerd kunnen worden. De Experience Centers zijn geopend op afspraak.

Wij helpen je jouw perfecte gazelle fiets te vinden!
Om een goede keus te maken voor de fiets waar je jaren op gaat rijden helpen wij je met de Fiets Keuzehulp. Aan de hand van een aantal vragen vinden wij de perfecte (elektrische) fiets voor jou! https://www.gazelle.nl/fietskeuzehulp

Geschiedenis van de Koninklijke Gazelle
Fietsen is voor ons Nederlanders een begrip. Het maakt deel uit van je dagelijkse leven. Niet alleen het aantal fietsen in Nederland stijgt, maar ook de afgelegde kilometers met de fiets stijgt. Gazelle produceert al sinds 1892 fietsen die aansluiten op jouw wensen; zo licht, kwalitatief en comfortabel mogelijk. Daarbij blijft gazelle altijd nadenken over hoe zij hun design slimmer kunnen maken en de techniek nóg innovatiever. Bij Gazelle streven ze er naar fietsen te produceren van de beste kwaliteit. Dit doen zij vol passie, vol overgave. Vertrouwde kwaliteit, moderne luxe: met een Gazelle-fiets mag je gezien worden! Gazelle maakt e-bikes en fietsen voor ieder type gebruik. Voor iedereen heeft gazelle een fiets in hun assortiment. Van fietsen met een lage instap tot een snelle speed pedelec. Per jaar rollen er zo'n 250.000 fietsen uit de fabriek in Dieren, Nederland. Wist je dat er per fiets zo'n 25 vakmensen ieder onderdeel monteren en controleren?

Kinderfietsen

Als kinderen fietsen voelen ze zich stoer, het vergroot hun wereld en geeft ze meer vrijheid. Dat geldt voor de allerkleinsten, die voor het eerst een loopfiets uitproberen, maar ook voor oudere kinderen die al zelfstandig naar vriendjes en de voetbalclub mogen fietsen. Alpina maakt voor alle kinderen in de leeftijd van 2 tot 12 jaar dé fiets van hun dromen. Mooi en van de allerbeste kwaliteit. Kinderen magie bezorgen, daar doen we het voor. Zo kunt u uw perfecte kinderfiets komen bekijken en proberen bij Van Buuren Fietsen!

Wat is de juiste maat voor mijn kind?
Heeft jouw vrolijke kleuter of little fashionista weer een groeispurt gehad en is hij of zij toe aan een nieuwe kinderfiets? Het assortiment van Alpina is geschikt voor kinderen in de leeftijd van ongeveer 2 t/m 12 jaar. Alleen zegt de leeftijd van je kind niet zoveel. Het ene kind van 6 kan groter of kleiner zijn dan het andere. Maar hoe kies je dan de juiste maat voor je zoon of dochter? Dat kan in 4 handige stappen! Alpina maakt het je makkelijk door deze maat te koppelen aan de kledingmaat (deze is gelijk aan de lengte van je kind) en de binnenbeenlengte (deze is gelijk met de hoogte van het fietszadel in de laagste stand). Beide maten geven een indicatie van de fietsmaat die je nodig hebt voor je kind.

Koop een kinderfiets niet ‘op de groei’. Voor beginnende fietsertjes is het namelijk fijn als ze, zittend op het zadel, met de voeten goed bij de trappers kunnen. Om zonder vallen op- en af te stappen en goed hun balans te houden, moeten kinderen hun beide voeten op de grond kunnen zetten. Wel zo veilig!

Stap 1: Meten is weten
De kledingmaat (matching met de lengte) van je kind weet je vast wel. Iets nauwkeuriger is het opmeten van de binnenbeenlengte van je kind. Deze maat meet je door met de voeten ongeveer 15 cm uit elkaar te gaan staan en vervolgens de maat op te meten tussen de grond en kruishoogte.

Stap 2: Check de tabel voor de juiste maat


Stap 3: Proberen is… Leren!
Wil je zeker weten op welke fietsmaat of -model je kind zich echt veilig en zeker voelt? Laat je adviseren door Van Buuren Fietsen en laat je zoon of dochter een proefritje maken!

Stap 4: Check, Check & Dubbelcheck
Je kind blijft natuurlijk nog doorgroeien! Daarom is het belangrijk om de fiets af en toe bij te stellen. Dit is één van de services die Van Buuren Fietsen u biedt! Wij zorgen er voor dat uw kind de grond probleemloos kan raken en niet met gestrekte benen fietst. Met een fiets op de juiste maat kunnen kinderen beter op- en afstappen, alles onder controle.

Controleer kinderfietsen voor de zekerheid elke maand. Check of er geen onderdelen zijn losgetrild. Test of de remmen en de verlichting nog goed werken. Denk je ook aan het oppompen van de banden? Ook hiervoor bent u altijd welkom bij Van Buuren Fietsen!

Adres:

Van de Wateringelaan 206, 2274 CN Voorburg

Contact:

070 - 383 7941
info@vanbuurenfietsen.nl

Openingstijden:

Dinsdag-Vrijdag: 08:30–18:00
ZATERDAG: 08:30 - 17:00
ZONDAG & mAANDAG: gESLOTEN